8. Oktober 2021

Безкоштовні ресурси для батьків, волонтерів та дітей

Dieser Inhalt ist in Deutscher Sprache nicht verfügbar

https://ditvora.com.ua – сайт розрахований на різну аудиторію: мами, тата, діти, вагітні жінки. Містить матеріали на тему родини.

www.malecha.org.ua – ресурс для сучасних батьків. Інформація про планування дитини, вагітність, пологи, догляд, виховання та розвиток дітей, здоров'я, красу. Фотоконкурси, форуми, журнали, приватні сторінки.

www.mama-tato.com.ua – інформація для батьків: вагітність та пологи, грудне вигодовування, виховання та навчання дітей, статті, форум, консультації спеціалістів, законодавство про сім'ю. Для дітей – скоромовки, загадки, вірші та пісні, розфарбовки.

http://soroka-vorona.info – сайт присвячений темам навчання, виховання та розвитку дітей різного віку. Може бути цікавим для дітей, батьків та педагогів.

http://sonyashnik.com/ – розваги для дітей: книжки, аудіо, відео, ігри.

http://pustunchik.ua/ua – дитячий портал з іграми, мультфільмами, віртуальними майстер-класами та конкурсами для розвитку дитини.

http://chytanka.com.ua/ – це дитяча публічна онлайн-бібліотека. У  бібліотеці зібрані ті книги, які давно не перевидаються і яких у крамницях немає.

http://abetka.ukrlife.org/ – абетки, казки, читаки, скоромовки, загадки, прислів`я.

http://www.clarastudio.tv/ – це веб-сторінка, на якій зібрані проекти християнської мультимедійної студії Clara Studio – добрі, кумедні, дотепні, пізнавальні історії українською мовою а також розділ кулінарії, щоб готувати разом із дітьми.

http://kazkar.info/ – зібрані найкращі казки з усього світу: англійські, німецькі, французькі, індійські і українські народні казки.

https://kazky.suspilne.media/list.php - казки українською мовою в аудіо форматі.

http://kazki-svitu.org.ua/ – гарно проілюстрований сайт для малят та їхніх батьків, який містить улюблені казки з усього світу українською мовою.

http://www.megaznaika.com.ua/ – сайт для дітей та батьків, для вчителів початкових класів та вихователів дитячих садочків. На ньому зібрана величезна кількість цікавої і корисної інформації: казки, вірші, ігри, пісні, цікаві факти про різноманітні предмети та явища, про рослинний і тваринний світ, про людину та її діяльність.

https://yankogortalo.com/ – чудовий україномовний сайт, що працює переважно на ниві дитячої літератури. Його авторами є Інга та Владислав, а Янко Гортало – то, звісно, псевдонім. Вони виховують 5-ро діток, тож віршики, оповідки, ілюстрації.

http://www.levko.info – дитячий сайт, що пропонує багатий вибір дитячих ігор, лічилок, загадок, віршів, казок, аудіо- та відеоматеріалів. Також тут можна знайти розмальовки, найпростіші кулінарні рецепти для малечі, матеріали про дитячі свята, а ще поради до різноманітних саморобок.

https://www.youtube.com/playlist?list=PLv8prHIsLO62o_Ur1DZ3yco0HTVlDmfNa – Ксенія Сосновська – допомагає діткам 4-5 років навчитися сучасних танців.

https://vumonline.ua/course/plast-ukrainian-scouting/ - український пласт. Цей курс буде особливо цікавий для тих, хто замислюється над тим, щоб їх діти чи вони самі стали частиною українського скаутського руху. Під час курсу ви дізнається більше про: історію, цінності і задачі Пласту, роль волонтера в організації, особливості методики пластового виховання.