8. Oktober 2021

Безкоштовні ресурси для волонтерів, молодіжних працівників та підлітків

Dieser Inhalt ist in Deutscher Sprache nicht verfügbar

Освітні сайти для вивчення іноземних мов:

Http://lp.studyacademy.ua/  – Study Academy відкриває безкоштовний онлайн марафон для вивчення англійської мови. Навчання проходитиме за американськими і канадськими програмами, і розраховане, як на дітей шкільного та дошкільного віку, так і на більш дорослих учнів. Приєднатися до нього можна в будь-який момент, і отримати 30 безкоштовних уроків.

Https://prometheus.org.ua/english/ – Prometeus – має 5 безкоштовних курсів англійської мови для тих, хто хоче підвищити свій рівень.

https://lingualeo.com/uk – Lingualeo – курси англійської мови в ігровому форматі. Має базовий безкоштовний курс, який можна пройти на сайті або в мобільному додатку. Для мобільного додатку можна скачати через Play market або App store.

www.facebook.com/americahousekyiv – America House – платформа, на якій можна приймати участь в безкоштовних вебінарах і піднімати свій рівень володіння англійською мовою.

Http://www.loyalbooks.com – Loyal Books – безкоштовна платформа з книгами і аудіофайлами англійською мовою.

https://www.youtube.com/engvid - ютуб відео для вивчення та вдосконалення англійської мови для підлітків та дорослих.

https://www.youtube.com/user/MagicboxEngRhy - ютуб відео для вивчення англійської мови для дітей молодшого віку.

Загальні сайти різноманітних курсів на вибір:

https://prometheus.org.ua/courses-catalog/

https://wisecow.com.ua/

Онлайн освіта для дітей з різних предметів:

https://vchy.com.ua/ – ВЧИ – платформа, з якою вивчати математику стане цікаво, для дітей початкової школи.

https://ilearn.org.ua/ – ILEARN – підготовка до ЗНО.

https://courses.ed-era.com/courses/EdEra/g102/G102/about – загальна географія.

https://gioschool.com/ – GIOS – онлайн школа з інтерактивними завданнями для вивчення математики та підготовки до ЗНО. Курс платний, але є можливість спробувати безкоштовно.

Інтернет-платформи, які мають безкоштовні курси з різних предметів від авторитетних викладачів провідних університетів.

https://www.ed-era.com/ – Ed-era – освітній проект, усі курси якого безкоштовні, але після закінчення кожен охочий може віддячити проекту. До кожної лекції входить конспект з ілюстраціями та поясненнями. Кожного тижня студенти здають домашнє завдання, а в кінці курсу – екзамен. Сайт підійде як і для дітей, підлітків, так і для вчителів та вихователів.

https://www.ted.com/ – TED – проект, який кожного року в Единбурзі та Лонг-Біч збирає зі всього світу науковців, бізнесменів, політиків, активістів. Мета конференції – поширити серед суспільства унікальні та цікаві ідеї. Після конференції їхні промови з’являються на сайті TED, переглядати які може кожен охочий. Відео доступні із субтитрами різними мовами.

Додаткові цікаві та корисні ресурси:

https://vumonline.ua/course/gesture-language/ – Жестова мова для всіх (33 заняття, платформа ВУМonline).

https://nonviolence.ed-era.com/ – освітній проект з протидії домашньому насильству.

https://courses.prometheus.org.ua/courses/course-v1:EPF+SEXED101+2018_T2/about – сексуальна освіта, курс є безкоштовним. Все що Вам знадобиться,– доступ до мережі Інтернет на швидкості, достатній для перегляду відеолекцій.

https://vumonline.ua/course/plast-ukrainian-scouting/ – український пласт. Цей курс буде особливо цікавий для тих, хто замислюється над тим, щоб їх діти чи вони самі стали частиною українського скаутського руху. Під час курсу ви дізнається більше про: історію, цінності і задачі Пласту, роль волонтера в організації, особливості методики пластового виховання