18. Februar 2022

Ігри на знайомство та створення невимушеної атмосфери

Dieser Inhalt ist in Deutscher Sprache nicht verfügbar

МЕТА

  • створення невимушеної атмосфери;
  • знайомство з учасниками;
  • зустріч один з одним в ігровий спосіб;
  • індивідуальні зустрічі.

Квартет

Учасники діляться на чотири групи. Група, яка починає, називає ім’я людини з групи ліворуч. Якщо вони назвали правильне ім'я людини, яка в цій групі, вона приєднується до їхньої групи. Якщо вони помилились, грає наступна група.

Вгадай або втікай

Учасники утворюють коло. Одна людина ходить по колу і вимовляє ім'я кожного, постукуючи по спині згорнутою газетою. Якщо він не знає імені, він повинен кинути газету і втекти. Людина, яка знаходить газету за його спиною, намагається зловити людину, яка залишила газету за її спиною, перш ніж вона ставне в коло. Якщо людина встає в коло, то починається все спочатку.

МУЗИЧНІ ІГРИ

Танцювальні капелюхи

Учасники сидять в колі, один учасник всередині кола. Поки грає музика, по колу передають дві шапки або два капелюха, учасники її надягаю на голову і передають далі. Коли музика зупиняється, учасники, в яких залишились шапки/капелюхи викрикують імена один одного і намагаються надіти шапку/капелюх на голову гравця посередині. Перший, хто це зробить, перемагає, а другий, який не встиг, займає місце посередині.

Алфавітні танці

Всі учасники танцюють. Хтось вимовляє букву з алфавіту. Учасники, чиє ім'я починається з цієї літери, намагаються зібратися разом. Інші намагаються цьому запобігти.

Більше цікавих ігор ви можете завантажити ТУТ.